Ръководството на Манчестър Юнайтед трябва скоро да вземе решение за

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед трябва скоро да вземе решение за
Коментари Харесай

Юнайтед трябва бързо да реши за Почетино, защото той преговаря с друг клуб

Ръководството на Манчестър Юнайтед би трябвало скоро да вземе решение за това дали освободи Оле Гунар Солскяер и да назначи на негово място Маурисио Почетино. Аржентинецът още веднъж е огромният любимец за поста, като през вчерашния ден се появиха информации, че " Олд Трафорд " към този момент договарят с него. Според " Дейли Мейл " играчите също желаят Почетино за управител, в случай че се стигне до решение за треньорска рокада. Изданието обаче упорства, че шефовете на " алените дяволи " би трябвало да работят бързо, тъй като аржентинецът към този момент от няколко седмици води диалози с различен топ клуб, без да разкрива името му.

" Дейли Мейл " твърди, че за момента управлението на Юнайтед към момента поддържа Солскяер - нещо, което нощес разгласи и " Скай спортс ". Босовете обаче са наясно, че Почетино няма да е разполагаем постоянно и ще понесат съществени рецензии, в случай че за повторно се разминат с него.

Напрежението върху Солскяер се усили още веднъж след двете следващи загуби от Арсенал и Истанбул ББ. Юнайтед се намира на 15-о място в класирането, а на следващия ден тимът има доста мъчно посещение на досегашния водач Евертън. Неприятен резултат на " Гудисън Парк " може да форсира взимането на значими решения на " Олд Трафорд ", още повече че след този кръг следва пауза за националните тима, а по традиция това е най-удобното време, в което може да се извърши една треньорска рокада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР