Ръководството на Манчестър Сити е готово на космически финансови усилия,

...
Ръководството на Манчестър Сити е готово на космически финансови усилия,
Коментари Харесай

Ман Сити ще даде всичко само и само да има Меси

Ръководството на Манчестър Сити е готово на галактически финансови старания, с цел да събере Лионел Меси и Джосеп Гуардиола на " Етихад Стейдиъм ", написа Daily Mirror. " Гражданите " имат вяра, че са първи в листата на Ла Пулга, в случай че той реши да напусне Барселона. Каталунският клуб изживя един от най-големите си кошмари при 2:8 от Байерн (Мюнхен) и на " Камп Ноу " всичко е в руини.

Меси не е в положителни връзки с клубното управление на " блаугранас " и от месеци дава знаци, че нещата не вървят в вярната посока. Барселона няма нужните пари, с цел да реконструира състава си и да докара фуболисти, които да вдигнат равнището за клуб като Барса.

Според медиите Меси не е подготвен да чака още една агонична година, в която отборът да не е измежду най-хубавите. През месец май изтече клаузата, съгласно която Лео можеше да си тръгне като свободен сътрудник. Ако Сити и футболистът желаят това да се случи, би трябвало да изчакат до другото лято. В случай че желаят трансфер още това лято, откупната уговорка на Меси е 700 милиона евро. Шампионска Лига 1/4 кръг, събота 15 август  Манчестър Сити 1:3краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР