Ръководството на Локомотив (София) се опитва да привлече Здравко Димитров

...
Ръководството на Локомотив (София) се опитва да привлече Здравко Димитров
Коментари Харесай

Локо София си хареса Здравко Димитров

Ръководството на Локомотив (София) се пробва да притегли Здравко Димитров за новия сезон, написа “Труд ”. Крилото към този момент се прибра в Левски след 6-месечен наем в турския Сакаряспор, само че бъдещето му не е обвързвано със „ сините “.

Бившият юношески национал даже възобнови занимания на стадион „ Георги Аспарухов “, само че с втория тим. В „ Надежда “ той се е видял със притежателя Иван Василев, който има незабавна потребност от нови попълнения след сериозната чистка през лятото.

Засега обаче Димитров не е дал финален отговор, защото ще се опита да си уреди трансфер зад граница. Не е изключено да се стигне и до договорка със Сакараяспор.

Крилото към този момент има един престой при „ червено-черните “, където игра чартърен от Септември през сезон 2017/18. Той даже се разписа в баража за влизане в елита с Витоша (Бистрица), изгубен с дузпи. В „ Надежда “ Димитров навъртя 26 мача с 2 гола и 4 асистенции. Дотук „ железничарите “ взеха Красимир Станоев, Галин Минков, северномакедонеца Диме Димов и Калоян Кръстев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР