Ръководството на Локомотив София се обърна с призив към феновете

...
Ръководството на Локомотив София се обърна с призив към феновете
Коментари Харесай

Ръководството на Локо Сф призова феновете да бъдат по-умерени в дербито със Славия

Ръководството на Локомотив София се обърна с апел към почитателите на " железничарите " да се въздържат от ексцесии в идното домакинство на Славия в Първа лига.

Столичното дерби е планувано за петък (17 март) от 17.30 часа на стадион " Локомотив ", а в навечерието на срещата ръководителите на " червено-черните " подсетиха на последователите, че тимът е с последно предизвестие за отнемане от домакинство поради фенски ексцесии.

" Напомняме на нашите последователи, че клубът е с последно предизвестие за отнемане от домакинство. Затова ви призоваваме за по-умерени реакции, с цел да избегнем ексцесии по трибуните и вероятно следващо наказване, което ще е в ущърб, както на клуба, по този начин и на вас почитателите ", написаха от Локомотив София на клубния уебсайт.

В същото време " " железничарите " оповестиха, че е от през днешния ден към този момент са в продажба и билетите за семейството на Славия, като пропуските са на цени сред 5 и 15 лв. за постоянните фенове, както и 100 лв. за тези, които желаят да следят срещата на стадион " Локомотив " от VIP ложата.

Деца до 12 години ще бъдат допускани гратис на стадиона, само че наложително с компаньон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР