Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция, в която

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция, в която
Коментари Харесай

Локомотив : Последните новини за изходящ трансфер на Джовани не отговарят на истината!

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с публична позиция, в която отхвърли в клуба да има постъпила оферта за Джовани Бариани и да е обсъждана продажба на офанзивния футболист.

Освен това, от управлението ще дадат опция на всеки, който има въпроси по отношение на политиката на " черно-белите ", да ги зададе непосредствено към клуба.
 Босът на Локомотив (Пловдив) поздрави играчите след следващата победа
Босът на Локомотив (Пловдив) поздрави играчите след следващата победа

Ето какво написа той:

" Уважаеми Локомотивци,

Победният ход на обичания тим продължава и това явно поражда предпочитание за спекулации и опити за разтрошаване на прелестната атмосфера, която сме построили в клуба сред управление, тим и почитатели.

Бихме желали да ви осведомяваме, че последните " вести " за произлязъл трансфер на Джовани Бариани не дават отговор на истината. В Локомотив Пловдив не е дошла оферта за Джовани, управлението не е обсъждало негова продажба, даже в противен случай - желанието ни е да продължим дружно напред с победи и красиви игри.

Скъпи другари в черно-бяло, от през днешния ден даваме опция на всеки от вас, който има някакви въпроси, свързани с политиката на Локомотив или следващите подправени медийни вести, да ги зададе публично на имейл: [email protected]. Ще получите прецизен и правилен отговор. Не се поддавайте на провокации, продължаваме напред дружно - клуб, тим и почитатели ", се споделя в позицията на управлението на Локомотив.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР