Ръководството на Левски продължава да работи по селекцията на тима.

...
Ръководството на Левски продължава да работи по селекцията на тима.
Коментари Харесай

Левски води преговори с трима

Ръководството на Левски продължава да работи по селекцията на отбора. Отговорните фактори на " Герена " сега водят договаряния с трима набелязани играчи, написа " Тема Спорт ".

Желанието на " сините " е да се подсилят с десен бранител, централен защитник и халф. Засега от стадион " Георги Аспарухов " няма да бързат с привличането им и желаят да уговорят най-хубавите условия за клуба, като водят диалози с мениджърите на футболистите.

На всеки е ясно, че Левски не може да си разреши да заплаща трансферни суми и се стопира на привличането на свободни сътрудници. Бекът и полузащитникът ще са заместници на Жереми Петрис и Андриан Краев, за които към този момент е ясно, че няма да ппродължат да носят синия екип. Централният бранител пък би трябвало да ускори конкуренцията в тази зона, като не е изключено да се стигне до трансфер и на Хосе Кордоба. Към панамеца има сериозен интерес от чужбина, само че към момента не е ясно дали от " Герена " ще одобряват някоя от офертите за него.

До огромна степен с привличането на тримата играчи ще се постави завършек на селекцията. Появиха се информации, че столичани имат интерес към норвежкия краен защитник Стърла Отесен, само че не е ясно дали се водят договаряния с него. " Сините " към този момент се отхвърлиха да вземат Джоната Машадо, защото халфът е изискал по-висока заплата от в началото уговорената.

Бразилският управител Джери Перейра, който оказва помощ за селекцията на Левски, сега е покрай тима в турския курорт Анталия. Бившият футболист на Славия и Локомотив (София) бе в основата на привличането на Фабио Лима, като не е изключено и в този момент да сътрудничи на " сините " за някой от набелязаните играчи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР