Ръководството на Левски отново е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар

...
Ръководството на Левски отново е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар
Коментари Харесай

На Герена отхвърлиха оферта за Андриан Краев

Ръководството на Левски още веднъж е отхвърлило оферта от унгарския Фехервар за Андриан Краев. Маджарите са поискали да привлекат национала чартърен до края на сезона, като са показали, че ще му заплащат заплатата до приключването на контракта му със сините.

На " Герена " са били безапелационни, че няма по какъв начин да се съгласят на такава договорка и държат да продадат играча най-малко за 400 000 лв., като нямат желание да смъкват сумата. В момента Краев се готви с дублиращия тим.
 Левски показа нов сътрудник
Левски показа нов сътрудник

Ето детайлности

Той бе натирен от управлението, тъй като не желае да възобнови договора си с клуба и през лятото може да напусне като свободен сътрудник. Шефовете на " Герена " се пробват да го продадат, само че надали някой клуб ще бъде податлив да даде такава сума за футболист, на който договорът му изтича след края на сезона.

Засега наподобява, че Краев ще продължи да поддържа форма с втория отбор напролет и по-късно да премине в новия си клуб. На стадион " Георги Аспарухов " към този момент привлякоха негов заместител в лицето на Карлос Охене, който взе и фланелката с №8, която бе носена от българския национал през есента.

През предходната зима тогавашният изпълнителен шеф Ивайло Ивков сподели офертата на маджарите за халфа, която бе на стойност 600 000 евро, само че тогава тя бе отхвърлена и националът остана на " Герена ". Това по-късно докара до разкол сред юриста и мажоритарния притежател Наско Сираков и първият през април напусна клуба, написа " Тема Спорт ".
 Костов, че да биеш можеш докажи ни! Левски загуби и от Дукаджини...
Костов, че да биеш можеш докажи ни! Левски загуби и от Дукаджини...

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР