Ръководството на Левски опроверга слуховете, че треньорът на тима Петър

...
Ръководството на Левски опроверга слуховете, че треньорът на тима Петър
Коментари Харесай

От Левски: Нямаме интерес към Спас Делев

Ръководството на Левски опроверга слуховете, че треньорът на отбора Петър Хубчев желае Спас Делев в състава си. " Спас е добър футболист, само че неговото име не е измежду обсъжданите за лятната селекция в тима ", оповестиха изрично от спортно-техническия щаб на " сините " пред Sportal.bg. Тази заран се появи информация, че бързакът, който е свободен сътрудник, е мечтан от Хубси на " Герена ". Както е известно, двамата работиха дружно в Берое и в националния тим.

Селекцията на стадион " Георги Аспарухов " несъмнено закъснява, само че Делев няма да е измежду новите попълнение. Самият футболист, който се води измежду любимците на Сектор " Г ", пък беше оповестил, че би желал да играе в България само на " Българска войска ".

 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски @@@
29-годишният нападател от няколко седмици е свободен сътрудник, откакто приключи връзките си с полския Пагон, където прекара последните три години. За поляците той има 12 попадения в 77 мача. Футболистът от село Ключ има два гола с националната фланелка, с които донесе успеха с 2:0 над Холандия през март 2017 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР