Ръководството на Левски най-вероят­но ще се раздели с настоящия изпълнителен

...
Ръководството на Левски най-вероят­но ще се раздели с настоящия изпълнителен
Коментари Харесай

Левски пред раздяла с Красимир Иванов

 Левски към момента без изпълнителен шеф
Ръководството на Левски най-вероят­но ще се раздели с сегашния изпълнителен шеф Красимир Ива­нов, написа " Тема Спорт ".

При това до този сюжет може да се стигне даже Павел Колев, който би трябвало да стане изпълнителен началник на си­ните, да не пристигна на " Герена ".

Развитие по тази тематика ще има през идната седмица, факт е, че за промяната на Иванов надигна глас и един от ак­ционерите в клуба -тръст " Синя България ", който на няколко пъти искаше оставката му.

Левски пък ще би трябвало да се бръкне с огромни су­ми, с цел да разкара нежела­ните от треньора Славиша Стоянович футбо­листи. Петима попадна­ха в черния лист на спе­циалиста. Това са Ривалдиньо, Филипе Нашименто, Аймен Белаид, Антони Белмонт, които сигурно не са мечтани на " Герена ".

Стоянович желае да бъде махнат и един от двамата врата­ри, които се редуваха ка­то титуляри през есен­та. Най-вероятно това ще е Мартин Полачек за­ради no-високата си за­плата. За да се раздели с пети­мата, Левски ще би трябвало да им заплати неустойки, в случай че не им откри нови тимове.

Второто е малко евентуално и в мо­мента текат тежки раз­говори за анулиране на договорите на играчите по взаимно единодушие. Това няма по какъв начин да стане, без клу­бът да им даде най-малко по три заплати вкупом.

Възможно е и още игра­чи да изоставен клуба. Ар­да демонстрира интерес към нападателя Илия Дими­тров. Някои от юноши­те на сините пък може да бъдат употребявани ка­то разменна монета по трансфер на Мартин Райнов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР