Ръководството на “Левски е подало жалба срещу съдийството на Никола

...
Ръководството на “Левски е подало жалба срещу съдийството на Никола
Коментари Харесай

Левски пусна жалба срещу съдиите на мача с Лудогорец

Ръководството на “Левски ” е подало тъжба против съдийството на Никола Попов по време на дербито с “Лудогорец ” от футболното състезание в Първа лига късно нощес, излиза наяве от известие на формалния уебсайт на БФС. Двата отбора приключиха 0:0 в отсрочения мач от I кръг, а срещата изобилстваше от противоречиви решения, които изнервиха и двата щаба.

Дисциплинарната комисия към този момент се е обърнала към съдийската, с цел да получи умело мнение по отношение на жалбата на 26-кратния първенец на България против съдийството на Попов и неговите сътрудници. Очаква се тя да бъде прегледана на идващото постоянно съвещание на ДК.

Спортният шеф на “Левски ” Даниел Боримиров конкретизира какви са претенциите на клуба към Никола Попов и помощниците му.

“Не мога да кажа единствено за основния арбитър, тъй като те бяха петима съдии. Но да – някои от съдиите повлияха на мача. За мен умишлена игра с ръка на Анисе, след това се стигна до влизанията. Върхът на черешката бяха поредните удари на Натанаел в лицето на Вутов. Виждаме, че страничните съдии изиграха значимата роля ”, съобщи Боримиров.

Той загатна за преднамерено отношение на съдиите към „ синия “ клуб.

“Не мога да кажа дали са умишлени грешките. На този въпрос могат да отговорят хората, които се занимават с тяхното образование. Преди всяко едно състезание покриват резултати. Прави ми усещане, че доста следващи съдийски неточности въздействат на резултата в ущърб на “Левски “, уточни Боримиров.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР