Ръководството на Лацио веднага е предприело първи ходове по отношение

...
Ръководството на Лацио веднага е предприело първи ходове по отношение
Коментари Харесай

Лацио си пробва късмета с носталгичния Глик

Ръководството на Лацио незабавно е подхванало първи ходове във връзка с бранителя Камил Глик, към който се шуми, че желае да напусне Монако и да се завърне в Серия А. „ Римските орли” считат, че полският деец ще замести идеално сигурния напускащ Стефан де Фрай.

Холандският ас на Лацио има контракт до края на сезона и клубът обществено разгласи, че съглашението няма да бъде възобновено поради разминавания сред договарящите. 26-годишният Де Фрай ще си тръгне като свободен сътрудник, като наподобява съвсем несъмнено ново попълнение за Интер.

Стълб в защитата на Монако подготвен на всичко, с цел да се махне

След заминаването му в централната защита на Лацио ще зейне голяма пробойна. Логичноо е „ бианкочелестите” да се оглеждат за заместител, а 30-годишният Глик има много опит в калчото. Той игра в Торино от 2011-а до 2016-а, като към края на престоя си стана даже капитан на „ биковете”.

Пред свои другари Глик споделил, че още веднъж му се играе в Италия и въпреки първата му алтернатива ще бъде неговият някогашен клуб, то офертата на Лацио сигурно няма да е за занемаряване.

Медиите на Апенините допускат, че Монако би бил податлив да продаде ветерана против сума от порядъка на 15-20 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР