Ръководството на Европейската футболна асоциация (УЕФА) за момента няма намерение

...
Ръководството на Европейската футболна асоциация (УЕФА) за момента няма намерение
Коментари Харесай

УЕФА все още вярва в оригиналния формат на Евро 2020, преговаря се с всички градове-домакини

Ръководството на Европейската футболна асоциация (УЕФА) за момента няма желание да редуцира броя на градовете-домакини на преместеното към този момент за следващата година Европейско състезание по футбол. Както е известно, по-рано през днешния ден " Дейли Мейл " разгласи, че огромна част от оборудванията не са свободни за следващата година, а пък в Италия и Испания надали ще бъдат подготвени, защото те са най-засегнати от пандемията от ковид.  Европейското през идната година може да претърпи още една огромна смяна

По-късно през днешния ден представителят на УЕФА е декларирал, че към момента календарът за 2021-ва година не е одобрен, а от централата водят договаряния с градовете-домакини. За момента 10 стадиона за лятото на 2021-а година са ангажирани с извънфутболни прояви.

" Никога не сме разгласявали дати и календар. Преговорите вървят, тъй като ние през цялото време бяхме наясно какъв брой е рисково да се мести шампионата. Както е баналната фраза, футболът е бизнес и тези игрища печелят пари по време на извънсезонните месеци ", обясни представителят.

Копенхаген, Дъблин и Глазгоу имат събития по същото време, когато автентично би трябвало да се организира шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР