Ръководството на Еврохолд и лично председателят на надзорния съвет на

...
Ръководството на Еврохолд и лично председателят на надзорния съвет на
Коментари Харесай

Еврохолд благодари на служителите на Електрохолд, работили денонощно за отстраняване на авариите

Ръководството на Еврохолд и персонално ръководителят на надзорния съвет на компанията - Асен Христов, изричат изключителна признателност на всички 1700 чиновници на дъщерните ЕРМ Запад и Електрохолд, които в разстояние на 72 часа без сън и отмора, направиха всичко допустимо, с цел да отстранят повредите и повредите, зародили вследствие на изобилния снеговалеж и тежките метеорологични условия на територията на цялата страна, с което да обезпечат естественото действие на семействата и бизнеса.

Това декларират от финансовата група в известие до медиите.

Ето какво пишат още от Еврохолд:

Благодарим и на клиентите на Електрохолд и клиентите на ЕРМ Запад за тяхното схващане и доверие в извънредно комплицираната конюнктура, изключително на тези в труднодостъпните и отдалечени села и планински региони!

Извън подхванатите от ЕРМ Запад и Електрохолд навременни дейности по премахване на повреди и повреди осведомяваме, че държавният Електроенергиен систематичен оператор се нуждаеше от в допълнение време, с цел да в профил тежките повреди по мрежата високо напрежение и зареди с нужната електрическа енергия трите електроразпределителни предприятия в страната. Благодарим и за техните големи старания и безрезервност!

Призоваваме политиците в България да не спекулират в сегашната обстановка и да не смесват политиката с бизнеса.

Още един път, благодарим на всички чиновници на Електрохолд за тяхната безрезервност и положените старания, както и на клиентите за тяхното доверие!

Eврохолд България АД

Еврохолд България АД е водеща енергийна и финансова група с активност в района на Централна, Източна и Югоизточна Европа. Акциите й се търгуват на фондовите тържища в София и Варшава. Еврохолд е притежател на Електрохолд - водещата електроенергийна група в България, притежаваща най-големия дистрибутор, снабдител и търговец на електрическа енергия в страната, която има над 3000 чиновници и обслужва съвсем 3 млн. консуматори. Еврохолд е притежател и на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от огромните застрахователни групи в района. ЕИГ дава цялостен набор от застрахователни услуги и оперира в 11 страни.
www.eurohold.bg; www.electrohold.bg; www.eig.bg

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР