Ръководството на БФТ в лицето на президента Слави Бинев и

...
Ръководството на БФТ в лицето на президента Слави Бинев и
Коментари Харесай

Шефовете на родното таекуондо и диамантените момичета прославят България в ОАЕ

Ръководството на БФТ в лицето на президента Слави Бинев и вицепрезидента Георги Папазки бяха почетни посетители на влиятелното Фуджейра оупън 2022. Те бяха посрещнати от Президента на федерацията на ОАЕ Ахмед Хамдан Ал Зайди с почести във Фуджейра, където се организира годишният шампионат по таекуондо, който събира международния таекуондо хайлайф. Двамата получиха от от Шейха на Емирството Негово Височество Мохамед бин Хамад бин Мохамед бин Ал Шарки специфичен плакет, който да предадат на Президента на Европейския таекуондо съюз Сакис Прагалос.

Слави Бинев и Георги Папазки посетиха българския щанд на Експо 2020 в Дубай, където се видяха с част от диамантените девойки на България Симона Дянкова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова, които популяризират нашата страна на ревюто. Бинев и Папазки описаха на домакините за Панагюрското златно богатство, което бе показано в днешния ден, който е отдаден на България.

Това се случва единствено няколко дни преди първото таекуондо съревнование в България, от наситения с семейства състезателен календар за 2022г. В края на тази седмица на 12 и 13 февруари, ще се организира годишното Държавно състезание по таекуондо в София.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР