Ръководството на Арда излезе със становище относно информациите, че наставникът

...
Ръководството на Арда излезе със становище относно информациите, че наставникът
Коментари Харесай

Ръководството на Арда с позиция за Стамен Белчев, разкри най-важната клауза от договора му

Ръководството на Арда излезе със мнение по отношение на информациите, че наставникът на отбора Стамен Белчев ще напусне клуба, с цел да стане асистент на Станимир Стоилов в китайски клуб. Ето какво пишат сините на своя формален уебсайт:

" Фенове на АРДА,

Ръководството на клуба и Стамен Белчев желаеме изрично да опровергаем появилите се през днешния ден погрешни клюки в разнообразни медии, че наставникът на тима Стамен Белчев ще напуща АРДА. Усещаме опити, които имат за цел да дестабилизират тима, който решително върви към промоция в Първа лига.

„ Аз имам сложена цел, да класирам АРДА в Първа лига и считам да извърша тази задача “, разяснява пред клубния уебсайт Белчев.
Тук е моментът да разкрием, че в контракта на Стамен Белчев с ПФК АРДА има уговорка, съгласно която, в случай че клубът влезе в Първа лига, неговият договор автоматизирано се удължава за още две години. Пизоваваме всички последователи да не се подават на провокации, а да имат вяра на публична информация, която се разгласява в уеб страницата на ПФК АРДА. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР