Ръководството на английския Уест Хем разследва твърдения, че двама германски

...
Ръководството на английския Уест Хем разследва твърдения, че двама германски
Коментари Харесай

Двама журналисти нападнати в ефир по време на 1/2-финалите на Лига Европа

Ръководството на британския Уест Хем проверява изказвания, че двама немски коментатори са били нападнати по време на първия полуфинален конфликт от Лига Европа с Айнтрахт Франкфурт в четвъртък вечер.

Според информациите, немските публицисти Филип Хофмайстер и Тим Брокмайер, които работят за станцията Хесишер Рундфунк, са потърпевши, до момента в който били в ефир. Инцидентът е станал след изравнителния гол за домакините дело на Михаил Антонио в 21-та минута. „ Добре сме. Всичко най-хубаво на всички последователи на Уест Хем, които обичат футбола и почитат своите съперници “, написа в Туитър Хофмайстер в четвъртък вечер.

„ Клубът е наясно с случая и ще работи, с цел да разпознава причинителя. В сходство с нашия метод за нулев толеранс, полицията ще получи данните на всяко разпознато лице. То ще получи възбрана за неопределен срок и няма да има опция да влиза на „ Лондон Стейдиъм “ или да пътува с клуба. Няма място за сходен вид държание “, сподели представител на „ чуковете “.

Лондончани отстъпиха на германците с 1:2 в първия мач от последните четири във втория по престижност европейски клубен шампионат. Ансгар Кнауф даде задатък на Франкфурт още в първата минута, преди Антонио да изравни. Даичи Камада обаче след почивката донесе успеха на Айнтрахт. Реваншът в Германия е идващият четвъртък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР