Ръководството и екипът на Девин“ ЕАД предприе незабавни действия за

...
Ръководството и екипът на Девин“ ЕАД предприе незабавни действия за
Коментари Харесай

Позиция на Девин ЕАД по повод авария в гр. Девин

Ръководството и екипът на „ Девин “ ЕАД предприе незабавни дейности за премахване на повредата, случила се на 04.08.2023 година (петък) и същата е отстранена навреме.

Въпреки че към момента чакаме резултати от стартиралите вътрешни и външни инспекции, като компания с грижа и принос за локалната общественост,   съжаляваме за случая и сме в дейна връзка с всички заинтригувани страни: Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян, Община Девин и СЛР " Ловно-рибарско сдружение " гр. Девин.
-->
Подкрепяме работата по подготовка на речното корито и последващото зарибяване на засегнатия сектор, което се чака да започва в идващите няколко дни.

„ Девин “ ЕАД е виновна компания, която прецизно съблюдава всички законови условия и разпореждания. Провеждат се вътрешни годишни мониторингови стратегии и проекти за ръководство на водите, в това число непорочност на речното корито и води на р. Девинска, както и отпадните води от активността на предприятието. От 2021 година в компанията непринудено са въведени най-стриктни условия на Алианса за отговорно ръководство на водите (Alliance for Water Stewardship).

С почитание,

„ Девин “ ЕАД
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР