Ръководствата на Реал Мадрид и Монако сe договориха за Килиан

...
Ръководствата на Реал Мадрид и Монако сe договориха за Килиан
Коментари Харесай

Реал плаща 180 милиона евро за Мбапе, Монако отрича да има сделка

Ръководствата на Реал Мадрид и Монако сe договориха за Килиан Мбапе, а сумата по прехвърлянето ще е 180 млн. евро, написа вестник " Марка ", само че малко по-късно представители на Монако са безапелационни пред Sky Sports, че договорка няма и отхвърлиха информацията за трансфер на нападателя в " белия балет ".

Същинската сума по прехвърлянето е в размер на 160 млн. евро, а останалите 20 млн. от европейската валута ще бъдат изплатени под формата на разнообразни бонуси.

Ако договорката в действителност се осъществя при тези условия, това ще е нов връх за сметка на тази сред Манчестър Юнайтед и Ювентус за Пол Погба (105 млн. евро).

Има възможност обаче след броени часове той да бъде усъвършенстван от този за Неймар, за който Пари Сен Жермен възнамерява да даде 222 млн. евро.

След края на сезона " белите " работеха интензивно по възможния трансфер на Мбапе, като имаха сериозна конкуренция от ПСЖ, само че в един миг всичко затихна и се сътвори усещане, че младият французин ще си остане в Княжеството. Очевидно, сагата продължава.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР