Ръководният орган на столичната организация на социалистите възложи конкретни задачи

...
Ръководният орган на столичната организация на социалистите възложи конкретни задачи
Коментари Харесай

Градският съвет на БСП оцени като крайно незадоволителни резултатите в София от изборите на 2 октомври

Ръководният орган на столичната организация на социалистите разпореди съответни задания за работа на другите комисии, препоръки и на групата на Българска социалистическа партия в СОС за да бъде реализирана смяна и да бъде усъвършенствано представянето на идните избори
Градският съвет на Българска социалистическа партия оцени като извънредно незадоволителни резултатите в София от предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Това стана на съвещание, на което бяха признати анализът за представянето на партията в столичните 23-ти, 24-ти и 25-ти МИР и препоръчаните от ръководителя на Българска социалистическа партия - София Иван Таков решения. Като приемлива беше оценена работата на Градския и Районните предизборни щабове, на представителите на Българска социалистическа партия - София в РИК и СИК, на наблюдаващите и участниците в подготовката и провеждането на изборите.

" Петото място в София дефинира Българска социалистическа партия като второстепенна политическа мощ с благоприятни условия за поддръжка на политически конфигурации, само че без да има водеща и определяща роля в обществото и в същото време слага партията в извънредно неподходящи изходни позиции за бъдещите локални избори през есента на 2023 година, беше регистрирано в разбора. - Възможните нови предварителни парламентарни избори, както и идния след по-малко от година локален избор изискват коренна смяна на политическите послания и цялостна готовност на структурите на Българска социалистическа партия ".

Градският съвет разпореди съответни задания за работа на другите комисии, както и на групата на " Българска социалистическа партия за България " в Столичния общински съвет за да бъде реализирана мечтаната смяна и да бъдат усъвършенствани резултатите на идните избори - вероятно предварителни парламентарни и локални. На членовете на другите експертни препоръки, както и на групата в СОС, беше предоставено да стартират работа по тематики, свързани с политическата платформа на Българска социалистическа партия - София за локалните избори. На Районните организации беше сложена задача да обобщят и да изпратят в Градския съвет предложенията за промени в Програмата и Устава на Българска социалистическа партия, да дадат отзиви и оферти за промени и рационализация във действието на партията, както и да проведат полемики. Градският съвет предложи и тематики на тези полемики, измежду които са " Българска социалистическа партия - партия на мира " и " Социалистическа не значи единствено обществена партия ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР