Ръководителят Продуктов маркетинг“ в Airbnb ще сподели успешни практики с

...
Ръководителят Продуктов маркетинг“ в Airbnb ще сподели успешни практики с
Коментари Харесай

Джон Гарджуло, Airbnb: Бъдещето е в персонализираните услуги

Ръководителят „ Продуктов маркетинг “ в Airbnb ще показа сполучливи практики с цифровите експерти в България в границите на DigitalK 2018
Предлагането на персонализирани услуги и наличие е наклонността, която ще отличи най-хубавите и най-успешните артикули през идващите няколко години. Джон Гарджуло, Ръководител „ Продуктов маркетинг “ в Airbnb, дефинира това като една от настоящите тематики, които ще бъдат дискутирани в границите на конференцията DigitalK 2018. Събитието, което ще събере близо 40 международни експерти в региона на цифровите технологии и бизнес нововъведения, ще се организира на 31 май и 1 юни в София и се провежда от Капитал, LAUNCHHUB и NEVEQ.

“Изглежда, че времето на персонализираните услуги най-сетне е тук, макар че последните вести към Фейсбук усложняват нещата. Навлизаме в епоха, в която да показваш едно и също наличие на всички е остарял способ, само че в това време чувствителността към тематиката персонални данни е извънредно изострена. Компаниите и организациите, които намерят салдото сред двете, ще пожънат триумф ”, споделя Джон Гарджуло.
Джон Гарджуло е началник „Продуктов маркетинг“ в Airbnb, където работи от близо две години. Преди това Джон e заемал длъжността старши заместник-президент в софтуерната компания BlueStacks.
Airbnb неотдавна означи своята десета годишнина и единствено за една декада компанията да еволюира до най-голямата платформа за отдаване на парцели чартърен. С стартирането на последните новаторски артикули Airbnb Plus, Experiences и първокласния артикул beyond Airbnb, компанията ще промени преживяването на потребителите във всеки детайл от едно пътешестване.

Посетителите на DigitalK 2018 ще имат опция да получат отговори и на други настоящи въпроси, свързани с изкуствения разсъдък, fintech технологиите и най-новите трендове в информационния бизнес. Конференцията ще събере бизнес визионери, измежду които Людо Антонов, Pinterest ; Макс Аморделузо, Amazon Alexa и Джоел Хюс, IndieGoGo . Сред лекторите са създателят на стартъпа TenX – Джулиан Хосп, чиято технология разрешава криптовалутите да се употребяват като разплащателно средство на всички места и когато и да е, както и Тин Ханг Лиу, създател и изпълнителен шеф на Open Motors , който ще показа самостоятелните коли и бъдещето на градската подвижност.

По традиция DigitalK 2018 ще е хазаин и на стартъп съревнование, в границите на което млади бизнесмени ще показват концепциите си пред интернационалните вложители. Финалистите в предизвикването ще имат опция да се състезават за парична премия в размер на 10,000 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР