Шефът на Bloomsbury USA загина при ужасяващ инцидент с лодка

...
Ръководителят на издателската компания Bloomsbury USA загина при трагичен инцидент
Коментари Харесай

Ръководителят на издателската компания Bloomsbury USA загина при трагичен инцидент с лодка на крайбрежието на Амалфи в Италия в четвъртък, според местните медии.

Адриен Вон 45-годишната е наела лодка, докато е била на почивка със семейството си за екскурзия из живописното крайбрежие, според новинарската служба на Agenzia Giornalistica Italia (AGI). По време на пътуването нейният развлекателен круизер се сблъска с туристическа лодка, превозваща сватбен банкет във водите около фиорда Фуроре, което доведе до катастрофални последици.

В Амалфи, един древен дом получава нов облик

Ударът от катастрофата изхвърли Вон зад борда между корпусите на корабите, където след това беше ударена от витлата на лодките, според AGI. Нейният съпруг, Майк Уайт, изкълчи рамото си и поряза ръката си, докато двете им деца - 12-годишно момиче и 8-годишно момче - не бяха физически наранени, но според съобщенията бяха изпаднали в паника, когато видяха майка си да влиза в вода.

Вон беше откарана по спешност до кея в Амалфи, където спасителните екипи направиха отчаяни опити да спасят живота й. Тъй като ситуацията се влошава, въздушна линейка е извикана, за да прехвърли Вон в болница в Салерно. По времето, когато хеликоптерът пристигна около 19:00 часа, тя вече беше мъртва.

Американски и германски гости от Tortuga — лодката, на която се състоя сватбеното тържество — също бяха отведени на брега за разпит за инцидента. Все още не е ясно как са се сблъскали плавателните съдове, но командирът на Tortuga беше подложен на токсикологичен тест, който се оказа отрицателен.

30-годишният капитан на лодката на Vaughan също претърпя леки наранявания и беше отведен до болница. Съобщава се, че неназованият мъж се е провалил на собствения си токсикологичен тест, а барман на Тортуга даде тревожен разказ за това, на което е станал свидетел след сблъсъка.

„Видях жената във водата, поддържана от децата си и съпруг: Тя нямаше ръка и тилът й беше бял, сякаш не течеше кръв“, каза Пиетро Юцолино пред вестника. "Беше ужасно." Той също така каза, че капитанът на лодката на Вон „повръщаше“ и че „създаваше впечатление, че е пиян“.

Историята продължава

Италианските власти вече разследват инцидента.

Според местни медии, Вон и семейството й са посетили Рим ден преди смъртоносната катастрофа с лодка и са се усмихвали заедно с любимите си хора на снимки, споделени в социалните медии.

Уебсайтът на Bloomsbury казва, че Вон е получила MBA от NYU Stern School of Бизнес и предишни позиции в Disney Publishing Worldwide и Oxford University Press. На нейната страница в LinkedIn се казва, че е станала президент на Bloomsbury USA през септември 2021 г. Преди това тя се е присъединила към компанията година по-рано като изпълнителен директор и главен оперативен директор, като компанията похвали нейното „силно лидерство по време на предизвикателства“ в изявление, обявяващо назначаването й за президент .

The Daily Beast се свърза с Bloomsbury за коментар.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Вземете най-големите новини и скандали от Daily Beast направо на вашия адрес входяща кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР