Ръководителят на иранската служба за гражданска отбрана бригаден генерал Голам

...
Ръководителят на иранската служба за гражданска отбрана бригаден генерал Голам
Коментари Харесай

Иран: Израел си играе с климата

Ръководителят на иранската работа за гражданска защита бригаден военачалник Голам Реза Джалали съобщи, че зад климатичните промени в страната стои Израел, предава РИА Новости.

Според думите на Джалали, няколко ирански научни центъра са удостоверили, че неподходящите промени в климата на страната са провокирани от задгранична интервенция.

"Обединени групи от Израел и още една прилежаща страна лишават облаците, попадащи в Иран от влага. Нещо повече, ние се сблъскваме с нееднократни случаи на кражба на сняг и облаци “, е декларирал генералът на конференция, съгласно иранската организация Tasnim, представена от "Фокус ".

В качеството на научно доказателство на своята доктрина Джалали приведе проучване, в границите на което учените четири години са изследвали климата в региона от Афганистан до Средиземно море. Съгласно техните заключения, възвишенията над 2200 метра из целия район, като се изключи Иран, са били покрити със сняг.

По-рано от Министерството на енергетиката на Иран обявиха, че започват план за битка със сушата в страната, взаимно със Стражите на ислямската гражданска война. Той цели изкуственото основаване на облаци.
Снимка: БТА/АР
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР