Ръководителят на германската армия се срещна в Киев с новоназначения

...
Ръководителят на германската армия се срещна в Киев с новоназначения
Коментари Харесай

Командващият германската армия се срещна с новия си украински колега в Киев

Ръководителят на немската войска се срещна в Киев с новоназначения украински главнокомандващ генерал-полковник Олександър Сирски за диалози по отношение на по-нататъшната немска оръжейна помощ, предоха ДПА и Укринформ, представени от Българска телеграфна агенция. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12628
Сирски, в първия си цялостен работен ден, осведоми генерал-майор Карстен Бройер за обстановката на фронта и благодари на Германия за помощта за укрепването на украинската войска, заяви нощес украинският министър на защитата Рустем Умеров в „ Екс “ като разгласява фотоси.

Бяха разисквани потребностите на украинските сили за защита от въоръжение, муниции и системи за противовъздушна защита “, написа Умеров на британски.

Introduced Colonel General Syrskyi, the Commander-in-Chief, at the meeting with Inspector General of the Bundeswehr Carsten Breuer.

During the meeting, Colonel General Syrskyi briefed his German counterpart on the situation at the frontline and thanked for Germany`s…
— Rustem Umerov (@rustem_umerov)
И двете страни се концентрираха върху „ ползотворно съдействие, ефикасна връзка и продан на опит в действително време “, добави министър Умеров.

Очакванията към новия главнокомандващ Сирски са огромни. Михайло Подоляк – консултант в кабинета на президента Володимир Зеленски, сподели по Украинската обединена телевизия, че Сирски ще би трябвало да направи равносметка на обстановката, тъй като да вземем за пример единствено до 300 000 от общо 1 милион мобилизирани бойци са били изпратени на фронта.

Новият главнокомандващ би трябвало да обясни кой къде е бил дислоциран. Само тогава ще може да се каже какъв брой още бойци са нужни, сподели Подоляк.

Много бойци са надалеч от фронта, тъй че би трябвало да се обясни по какъв начин тези, които към този момент са били ситуирани там от съвсем 24 месеца, могат да бъдат сменени посредством ротация

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР