Ръководителят на фондацията на Васил Божков Тракия Кирил Христосков е

...
Ръководителят на фондацията на Васил Божков Тракия Кирил Христосков е
Коментари Харесай

Почина Кирил Христосков

Ръководителят на фондацията на Васил Божков " Тракия " Кирил Христосков е умрял. Това заяви самият предприемач, представен от телевизия " Евроком ".

Новината е доказана и от Съюза на колекционерите в България. Кирил Христосков получи солиден инсулт преди дни и не е излизал от кома.

Близки до него допускат, че последните конфискации на антиките от сбирката на Васил Божков, за които той се грижеше, са главната причина за утежняването на положението му.

На 6 октомври от прокуратурата оповестиха, че сбирката от културни и исторически предмети на Васил Божков може да бъде одържавена.

Държавното обвиняване иззе 6778 стотици културни полезности от офисите на " Нове Холдинг " на столичната улица " Московска ". По време на брифинга преди 4 дни прокуратурата обърна внимание, че подлага на съмение легалния генезис и на известната сбирка на предприемача от 212 предмета.

Васил Божков изрази съболезнованията си в обществените мрежи. " Днес ни напусна приятелят ми Кирил Христосков. Моите съболезнования към фамилията, околните и роднините му. Светла му памет ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР