Ръководителят на администрацията за социално осигуряване каза в сряда, че

...
Ръководителят на администрацията за социално осигуряване каза в сряда, че
Коментари Харесай

Подложен на критика, шефът на социалното осигуряване обещава отгоре надолу преглед на възстановяването на плащанията

Ръководителят на администрацията за обществено обезпечаване сподели в сряда, че организацията е изпращала на към 1 милион души годишно вести, че са им изплатени компенсации на което те не са имали право и че тя е наредила „ обширен обзор от горната страна надолу “ на метода, по който организацията се оправя с сходни надплащания.

Килоло Киджакази, настоящият комисар, свидетелства на чуване в Конгреса на който членовете на Камарата упрекнаха организацията, че е издала заплащания за милиарди долари по простъпка и по-късно, постоянно доста по-късно, изисква от бенефициентите да върнат парите.

" Обикновените жители са осъдени за неуспех на държавното управление, " сподели конгресменът Грег Стюбе (R-Fla.), цитирайки скорошно разследване от KFF Health News и Cox Media Group.

Бедните и хората с увреждания заплащат цената за неточност на държавното управление

Много от хората, които са изправени пред връщане на средства, са небогати и с увреждания.

назначение на екип, който да прегледа обработката на надплащанията.

На чуването Киджакази сподели, че прегледът ще изследва аргументите за надплащания, известията, които изпраща на бенефициентите - които бяха подложени на критика като объркващи и пропускащи значима информация - и по какъв начин да създадат процеса по-ефективен.

Kijakazi сподели, че организацията неотдавна е опростила формуляра, който бенефициентите би трябвало да попълнят, с цел да изискат анулация на искане за надплащане.

Коригирането на разноските за живот на общественото обезпечаване е несъмнено на 3,2% Как вашият някогашен може да усили обществените ви компенсации „ Система в рецесия “: Федералните стратегии за хора с увреждания постановат сложни избори

Усложнени форми, остарели системи

Председателят на подкомисията, конгресменът Дрю Фъргюсън (R-Ga.), сподели, че новият формуляр е „ към момента в действителност комплициран и ние слагаме голяма тежест върху бенефициента. “

Kijakazi и демократите в панела сподели, че организацията се нуждае от повече финансиране, с цел да прави по-добра работа и упрекна републиканците, че се пробват да я финансират незадоволително.

Реп. Линда Санчес (D-Calif.) сподели, че „ годините на недофинансиране са подкопали съществено обслужването на клиентите на Администрацията за обществено обезпечаване. “

Rep. Бил Паскрел (D-N.J.) назова чуването „ димна завеса “.

„ То служи като прикритие за екстремистка стратегия за изкормване на общественото обезпечаване “, сподели Паскрел.

Републиканците настояват, че организацията е била прекомерно мудна, с цел да автоматизира работата си, като да вземем за пример събирането на информация за това какъв брой се заплаща на бенефициентите или дали получават отплата на служащите. И двете могат да повлияят на компенсациите, управлявани от Администрацията за обществено обезпечаване.

Kijakazi беше запитан по кое време ще бъдат приключени избрани планове за автоматизация, само че не сподели. Тя сподели, че ще наблюдава.

Агенцията пресметна, че през фискалната 2021 година е надплатила на хората с 6 милиарда $ и по-малко с 1,4 милиарда $, съгласно отчет от ноември на генералния контрольор на организацията. < /p>

Агенцията завърши фискалната 2022 година с общо несъбрани надплащания в размер на 21,6 милиарда $, се споделя в отчета.

Някои бенефициенти са получили незадоволително възнаграждение

По време на чуването, законодателите означиха, че бенефициентите също са ощетени от незадоволителните заплащания.

Например, септемврийски отчет на основния контрольор на организацията пресмята, че организацията не е издала навременни заплащания на обща стойност към 308 милиона $ на възрастни, виновни за ръководството на изгодите от към 50 000 деца.

В продължение на повече от 20 години основният контрольор на организацията, вътрешен наблюдаващ, „ разпознава неправилните заплащания като главно предизвикателство за ръководството “, сподели Тоня Айкман, чиновник в офиса на IG.

Може да зародят надплащания, когато бенефициентите не осведомят организацията за своята финансова информация, като да вземем за пример какъв брой печелят, какъв брой поддръжка получават от другите под формата на храна и жилище и цената на техните активи.

Но доста надплащания са породени от неточности от страна на Администрацията за обществено обезпечаване, заяви организацията.

След следствие на CMG-KFF Health News, представителят Марк Молинаро (R-N.Y.) сподели, че организацията би трябвало „ неотложно да спре да търси назад заплащания “.

Sen. Шеррод Браун (D-Ohio), ръководител на панел на Сената, който управлява общественото обезпечаване, прикани организацията да спре да глоби хора, които са били надплатени в продължение на години.

Администрацията за обществено обезпечаване има необятна независимост да се откаже от надплащания или разрешават на хората да изплащат на вноски. Освен това има обвързване да не пилее пари на данъкоплатеца и да възвръща заплащания, на които хората нямат право.

Свидетелите, поканени да дадат показания на днешното чуване, не включват никой персонално обиден от уведомление за надплащане. < /p>

Бенефициентите разказват прекарването като опустошително

Въпреки това, в изявленията с KFF Health News и CMG хората споделиха, че прекарването може да бъде опустошително. Те също по този начин споделиха, че опитът да се работи с организацията за разрешаване на проблеми може да бъде изнервящ. Те споделиха, че може да е мъчно да се свържат по телефона и че организацията губи материалите, които изпращат, и описаха приемане на разнообразни отговори от разнообразни хора.

Джъстина Уоръл, която има сърдечно заболяване, интелектуално увреждане, и церебрална парализа, получи уведомление, че са й надплатени повече от 60 000 $. Уоръл, която работи на повърхностен работен ден като кухненски асистент в старешки дом, няма метод да изплати тази сума, сподели нейната вуйна и болногледачката Ади Арнолд.

Мат Купър, който беше прострелян в лицето, до момента в който работеше като полицейски чиновник, беше свикан да върне 30 000 $. Междувременно държавното управление понижи компенсациите за децата му. Съпругата на Купър, Кристен, сподели, че организацията не е съумяла да регистрира вярно компенсацията на служащите му.

Сляпа, с увреждания и лишена от месечни компенсации

Джулия Греуне, която е сляпа и има мозъчно заболяване парализа, беше свикан да върне повече от 6000 $. Баща й, Дейв Гроун, сподели, че това се дължи на обстоятелството, че Администрацията за обществено обезпечаване погрешно е отчела 3200 $ заплащания за облекчение на Коронавирус, които държавното управление автоматизирано подава в банковата й сметка, към лимита на активите от 2000 $ за хора, получаващи компенсации за спомагателни осигурителни приходи.

Въпреки че Дейв Гроун апелира, организацията отряза месечните компенсации на Джулия, сподели той.

Както други хора, които споделят, че са били притиснати от заплащанията за стимулиране на Коронавирус, казусът на Гройн беше, че вместо неотложно да похарчат парите, те го избавиха – в тази ситуация на Джулия, с цел да си купят инвалидна количка.

KFF Health News (известен преди като Kaiser Health News или KHN) е национална редакция, която създава задълбочена публицистика по здравни проблеми. Заедно с Анализа на политиката и анкетирането, KHN е една от трите съществени оперативни стратегии в  (Фамилия Кайзер). KFF е благотворителна организация с нестопанска цел, предоставяща информация по здравни проблеми на нацията.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР