Ръководителите на луксозни часовници се събраха в Маями през януари

...
Ръководителите на луксозни часовници се събраха в Маями през януари
Коментари Харесай

Дойде ли времето за бума на луксозните часовници?

Ръководителите на първокласни часовници се събраха в Маями през януари за годишния панаир на часовници на LVMH, с цел да инспектират часовници от яркозеления модел Big Bang на Hublot до новото създание на TAG Heuer, инкрустирано с отгледани в лаборатория диаманти.

Но блестящата конюнктура прикри по-несигурната вероятност за един типично резистентен бранш, който би трябвало да се бори с по-широкото закъснение на първокласните разноски и дефлацията от взрива от ерата на пандемията, който докара до скок на цените при препродажба.

Watches of Switzerland, най-големият продавач на часовници Rolex, Breitling и Cartier в Обединеното кралство, издаде огромно предизвестие за облага през януари, откакто призна, че е подценило въздействието на спада на първокласните артикули, сринал акциите му. Дни по-късно Swatch Group, швейцарската компания, която създава първокласната марка Omega, както и нейните едноименни пластмасови часовници, пропусна годишните прогнози за главните облаги и сподели на анализатори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР