Ракета №1 на България Григор Димитров направи първи коментар след

...
Ракета №1 на България Григор Димитров направи първи коментар след
Коментари Харесай

Гришо каза защо е зарязал хубавата Мади

Ракета №1 на България Григор Димитров направи първи коментар след раздялата му с Мадалина Генеа.

Посланието на Гришо е " кодирано ", само че текстът ясно загатва, че става въпрос за връзките му с красивата румънка.

Най-успешният ни тенисист в историята качи стори в в обществената мрежа. Текстът гласеше: No money can byu loyalty (б.р.: Парите не могат да купят вярност).

Илюстрацията към текста още повече загатва, че постът е ориентиран към Мадалина. На нея има възвишен лъв, на който се е опряла красива жена с лък, само че на гърба на царя на животните има забити стрели.



Инстаграм

Една от версиите за срутва сред връзките на Гришо и Мадалина е за пари. Тя му поискала 500 000 евро, с цел да стартира фешън бизнес, последвал отвод и всичко завършило.

Друга версия, тиражирана в Румъния, гласи, че хубавицата е хванала българина в невярност. " Пропускането на краткотрайно развлечение поради създаване на непрекъсната непоклатимост не е загуба ", написа тя в обществените мрежи, което наведе на сходна мисъл.

На корта Гришо се намира на другия полюс, откакто демонстрира чудесна форма. През тази седмица Димитров се изкачи до 16-то място в международната класация, което е рекордно класиране за него от 2,5 година насам, написа gong.bg.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР