Ракел Рейчъл“ Левис разлива чая за това как се твърди,

...
Ракел Рейчъл“ Левис разлива чая за това как се твърди,
Коментари Харесай

Ракел Левис разказва подробности за това как Том Сандовал я манипулира и предаде по време на шокиращата им среща

Ракел „ Рейчъл “ Левис разлива чая за това по какъв начин се твърди, че Том Сандовал я е манипулирал да резервира в безмълвие всички детайлности за тяхната спекулация когато искаше да си признае чистотата.

Стипцата на „ Правилата на Vanderpump “ разкри, че Сандовал я е инструктирал „ да се придържа към една история “, която той е основал за тяхната бомбена среща, с цел да облекчи следствията преди събирането на сезон 10 на сериала Bravo предходната година.

„ Последните пет минути от Сезон 10 ме виждате по какъв начин се унищожавам, тъй като желая да си призная чисто и към момента държа нещата обратно, тъй като не желая да предам Том, защото той е единственият човек, който ми е останал ”, сподели тя в своя подкаст „ Rachel Goes Rogue ” в четвъртък.

„ В моя свят изглеждаше, че той е единственият човек. Той ме хвана. Той ме разбра. Той беше до мен през цялото това време – или най-малко по този начин имах вяра. ”

Едва след персоналното изявление на Левис с продуцентите, тя се пречупи в края на шоуто и излезе чиста, разкривайки детайлностите за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР