РАК Ако наскоро нещата между вас и романтичен партньор бяха

...
РАК Ако наскоро нещата между вас и романтичен партньор бяха
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 04-08 ОКТОМВРИ

РАК

Ако неотдавна нещата сред вас и сантиментален сътрудник бяха напрегнати, през днешния ден би било идеалното време да се свържете още веднъж и да прекарате време, като си спомните за какво сте се влюбили в този човек. Ще има и други дни за деяние, през днешния ден всичко е за отмора.
 4 женски зодии, които са прелъщение за мъжете 4 женски зодии, които са прелъщение за мъжете
Жените от тези зодии са същинско прелъщение за мъжете. Скорпион Жената Скорпион би могла да напише книга за триковете си за съблазнява...



ВЕЗНИ

От началото на вашия зодиакален сезон в действителност сте помолени да разгледате някои дълбоки аспекти от живота си. Това значи, че за първи път отдавна или евентуално в миналото вие поемате надзор над обстановките или взаимоотношенията, в които преди този момент сте налели страстите си.

РИБИ
 Месечен хороскоп за октомври Месечен хороскоп за октомври
Есента пристъпва с воал от пъстри листа, чаша горещо какао, нови страсти и споделени вечери. Какво ти носи тя? Нова обич? Кариерно изра...

Това, което би трябвало да запомните, е, че не всичко е ваше, с цел да се справите или да се справите с него. Особено в случай че желаете да създадете смяна с сътрудник или даже очаквате вести от бъдеща работа, не всичко, което се случва, е ваша отговорност. 



СТРЕЛЕЦ

Тази седмица планетите ще ви припомнят за благосъстоянието от познания, които сърцето ви има за това в каква посока да се движите и за частите от живота, които създавате, които не подлежат на договаряне. Доверете се на зараждащите усеща и помнете, че без значение от всичко, дом постоянно ще се откри там, където е сърцето ви, даже и да е на най-невероятните места.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР