Раждане във Франция обмисля Лена Бориславова по съвет на сестра

...
Раждане във Франция обмисля Лена Бориславова по съвет на сестра
Коментари Харесай

БОГОИЗБРАНИ: Сестрата-милионерка праща Лена да ражда зад граница

Раждане във Франция обмисля Лена Бориславова по съвет на сестра си – доктор Маргарита Бориславова, научи „ Уикенд ”. Както вестника ни пръв разкри предходната седмица, красивото лице на „ Продължаваме промяната ” чака дете. Няколко дни откакто сензационната вест на вестника излезе на първа страница, Лена публично удостовери богатствата новина.

 Засуканата доктор Бориславова е омъжена за много по-възрастен милионер, научи Narod.bg

Хубавицата, която чака бебе от годеника си и някогашен зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов, е решила да роди без папараци и отвън светлината на прожекторите, които я преследват от времето й на представител на Министерски съвет. Лена кри дълго бременността си от съпартийци, преди Иванов да издаде новината точно на Великден в обществените мрежи.

Д-р Бориславова, която е анестезиолог по специалност, само че по информация на Narod.bg е омъжена за много по-възрастен от нея милионер, предложила на обичаната си сестра да роди в клиника във Франция, с цел да избегне клюките и престоя на фотографи пред болничното заведение. Заради бременността Лена се опита да се откаже от депутатския пост, само че в началото претърпя крах поради неспазването на периодите пред ЦИК. На нейно място към този момент е ясно, че в Народното събрание влиза Петър Петров, само че към този момент Бориславова ще прекарва бременността си в зала и коридорите на събранието.

Реклама

Семейството на хубавицата се зарадвало доста на щастливата вест за бъдещо внуче и племенник, само че също й предложило да се скрие от любопитни очи.

Сестрата на Бориславова от година и повече работи в клиника в покрайнините на Париж и решила да даде съвет на сестра си да роди във френската столица, където има познати медици. На този стадий Лена не е оповестила нищо, обвързвано с идното раждане, нито е коментирала злобните нападки дали бащата на детето не е Кирил Петков, каквито мнения се появиха в обществените мрежи.

Бившият министър председател с наслада посрещнал новината за бъдещото дете на своя съпартиец и вярната си съратничка Лена. Съпругата на Петков – Линда, която понесе задоволително удари върху самочувствието си поради аферата с парапета и слуховете за връзка сред брачна половинка й и Лена, също сподели топлина към новината за бременността на Бориславова.

Лена към този момент се отхвърли да крие положението си в Народното събрание, където преди дни даде взаимен брифинг с довчерашната врагиня от ГЕРБ Десислава Атанасова. Двете дами бяха част от екипа, който е приел рамка за законодателни промени, като част от тях се постанова да бъдат признати от вероятно формирано държавно управление – нещо, което на този стадий не е приоритет на бъдещата майка.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР