Рафи често има усещането, че кариерата му свършва Рафи често има

...
Рафи често има усещането, че кариерата му свършва
Рафи често има
Коментари Харесай

Рафи направи шокиращо разкритие

Рафи постоянно има чувството, че кариерата му свършва
Рафи постоянно има чувството, че кариерата му свършва. В особено изявление пред Мариян Станков Мон Дьо той се дефинира като „артист“.

„Първото, което ми изниква когато би трябвало да приказвам за себе си е Артист. До ден сегашен не съумях да се нарека нито музикант, нито артист и към момента не мога да си отговоря на въпроса „Кой съм аз?“ Щастлив човек съм и хората не знаят съвсем нищо за мен“, споделя Рафи.
Трудна година
Той разкрива, че предходната година е била много сложна за него и че тогава се е трансформирало мисленето му. „Миналата година бе тежка за съвсем всички актьори и когато спря този мой живот, много ми се промени мисленето.

Имах миг, в който изгубих гласа си и не можех да пея близо една година. Нямам пояснение и вървях при доста доктори и единственото е, че е било на психическа основа.

Обяснението е, че мисълта ми е била блокирала вокалния ми уред. До този извод доближих и аз самият, тъй като може и не бих го нарекъл обезсърчение или меланхолия, само че е някъде сред двете“, споделя Рафи пред Мон Дьо, написа nova.bg.
Край на кариерата?
Той признава, че постоянно има чувството, че кариерата му свършва и това се дължи съгласно него на нерешителност и усложнения в изразяването си. Дори е изпитвал подозрения дали би могъл да продължи да написа и основава песни, защото това е нещото, което е от голяма важност за актьора Рафи.

„Да оцелееш на пазара е въпрос на доста работа и то без спиране. Понякога ме мързи, само че по този начин е при множеството актьори и артисти в България. Щом до този миг нямаме реализатор, който да е излязъл на открито, това е липса на задоволително предпочитание да свършиш нужната работа, а не е въпрос на пари.

Таланти имаме. Изключвам форматите, които непрекъснато бълват доста положителни актьори. Има пазар, в случай че те го основат за себе си. Трудно е, желаят се средства и да дадеш повече от себе си, само че всяко нещо си има цена.
 Рафи постоянно има чувството, че кариерата му свършва сн. nova.bg
Рафи постоянно има чувството, че кариерата му свършва сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР