Рафаел Надал спечели първите три турнира, на които взе участие

...
Рафаел Надал спечели първите три турнира, на които взе участие
Коментари Харесай

Крис Евърт: Мисля, че всъщност тази контузия ще бъде от полза за Надал

Рафаел Надал завоюва първите три шампионата, на които взе присъединяване през сегашния сезон и изглеждаше, че мъчно ще бъде спрян през първата половина на 2022-ра. Матадора с лекост удължи победната си серия до 20 следващи триумфа, откакто доближи до финала на Мастърса в Индиън Уелс, само че там претърпя проваляне от Тейлър Фриц и също така се разбра, че испанецът е играл с пукнато ребро и евентуално ще изпусне съвсем целия сезон на клей.

Изглежда обаче, че тази вест не се коства толкоз ужасна на някогашната номер едно Крис Евърт, съгласно която паузата ще бъде единственото от изгода на Надал и той ще се завърне още веднъж в цялостния си искра:

" Мисля, че тази травма ненапълно е провокирана. Рафа изигра доста сериозен брой мачове и не спираше да печели на всеки един шампионат. В един миг тялото му не устоя и стигаме до тази насилствена пауза. Мисля, че нещата надалеч не са толкоз неприятни за Надал, защото сме го виждали да се завръща в оптимална форма от доста по-сериозни контузии. Тялото му имаше потребност от тази отмора, като това ще бъде само в негов плюс и евентуално още веднъж ще го забележим на най-високото му равнище. Не би трябвало душeвността му да бъде повлияна от случилото се, тъй като е привикнал да минава през сходни моменти и чакам Надал да бъде изцяло възобновен, с цел да нападна поредна купата от Ролан Гарос " - приключи 18-кратната шампионка от Големия шлем.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР