Рафаел Надал предпочита света преди социалните мрежи. Испанският тенисист смята,

...
Рафаел Надал предпочита света преди социалните мрежи. Испанският тенисист смята,
Коментари Харесай

Надал: Израснах без социални мрежи

Рафаел Надал избира света преди обществените мрежи. Испанският тенисист счита, че в предишното връзката сред играчите от тура е била по-силна спрямо днешните времена, когато „ всеки е пред компютъра ”.
 Надал ще пази купата си в Монреал, само че не е сигурен за Синсинати
" Когато аз започнах да играя тенис, нямаше обществени мрежи и не стояхме от самото начало пред преносимия компютър. Имаше доста по-добра връзка сред играчите, в сравнение с е в този момент. Израснах без този нов свят на обществените мрежи и избирам да е по този начин. Но светът се трансформира и би трябвало да се пригодим към времето, в което живеем ", съобщи Надал, представен от БГНЕС.

Турнирът в Монреал е по-специален за испанеца, защото точно тук той завоюва първата си огромна купа на твърда настилка, побеждавайки Андре Агаси през 2005 година

" Тази купа означаваше доста. Беше прочувствено да я печеля против Андре. Винаги съм имал положителни моменти тук и желая още веднъж да ги повторя ", добави Надал.

Рафа Надал е подложен под №1 на Мастърса в Монреал и има да пази купа от предходната година, когато надигра Стефанос Циципас с 2-0 сета. Той взе участие, макар че огромните му съперници Роджър Федерер и Новак Джокович пропущат конкуренцията, с цел да си дадат по-голяма отмора след Уимбълдън.

" Не мога да мисля за това дали са тук или не. Аз би трябвало да се приготвя по допустимо най-хубавият метод за моята игра ”, сподели Надал. Той не изключи опцията да играе и на Мастърса в Синсинати, само че това зависи от положението на неговото тяло.

" По-трудно е на твърда настилка, в сравнение с клей или трева. Може да бъде рисково за тялото ", добави испанецът.

Той ще започва в Монреал непосредствено от втория кръг, като ще срещне спечелилия от дуела Алекс де Минор – Дан Еванс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР