Рафаел Надал не скри радостта си от завръщането в “Ол

...
Рафаел Надал не скри радостта си от завръщането в “Ол
Коментари Харесай

Надал е наясно с капаните на “Уимбълдън”

Рафаел Надал не скри насладата си от завръщането в “Ол Ингланд клъб” в Лондон за идния тенис шампионат от Големия шлем “Уимбълдън”. Матадора е четвърти подложен в схемата при мъжете и ще стартира акцията си за трети трофей на “свещената трева” против 137-ия в международната класация австралиец Джон Милман.

“Вълнувам се, че още веднъж съм тук, че още веднъж стъпих на централния корт. Обичам да играя на “Уимбълдън”, в действителност е огромно наслаждение да съм тук. Но в това време не мога да скрия, че този шампионат е подъл и крие доста клопки - никой не е застрахован от ранно отпадане”, сподели на конференцията Надал, който не е прекосявал осминафиналите от 2011 година насам, когато загуби борбата за купата от Новак Джокович. От тогава до момента Матадора подреди цели четири следващи отпадания от играчи отвън топ 100 на международната класация, а предишният сезон пропусна шампионата поради травма в китката.

Technique from @RafaelNadal = #Wimbledon pic.twitter.com/zbvqraY36L
— Wimbledon (@Wimbledon) July 1, 2017
“Ако играя добре първоначално, последователно ще ставам по-добър и увереността ми ще се увеличи. От началото на годината се представям добре, тъй че да забележим какво ще се случи”, разяснява още испанецът, който победи за рекорден десети път на “Ролан Гарос” и сграбчи 15-ата си купа от Големия шлем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР