Рафаел Надал изигра първия си мач от януари насам. Краля

...
Рафаел Надал изигра първия си мач от януари насам. Краля
Коментари Харесай

Рафа Надал потегли с експресна победа в Барселона

Рафаел Надал изигра първия си мач от януари насам. Краля на клея направи дълго чаканото си завръщане с безапелационен триумф – 6-2, 6-3 над Фабио Коболи в среща от първи кръг на АТР 500 шампионата в Барселона.


Испанецът изглеждаше в доста положително положение и доминираше в целия мач, като не срещна и съществени компликации в лицето на италианския си противник.

По този метод той си подсигурява място в 1/8-финалите, където го чака извънредно съществено тестване, тъй като му следва дуел със международния номер 11 - Алекс Де Минор.

Теурнирът в Барселона е един от обичаните на Надал. Той е рекордьор по трофеи (12) и победи (66) в конкуренцията, а с триумфа си над Стефанос Циципас през 2021 година стана най-възрастният първенец в историята (34 г.).

Надал не бе играл от началото на януари насам, когато получи травма на четвъртфинала на ATP 250 шампионата в Бризбън. Очакваните завръщания в Доха и Индиън Уелс не се състояха, а след това Матадорът бе заставен да се отдръпна и от конкуренцията в Монте Карло. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР