Радостта на Лос Анджелис Лейкърс от спечелването на титлата за

...
Радостта на Лос Анджелис Лейкърс от спечелването на титлата за
Коментари Харесай

В НБА се заговори за сделка между Оклахома и ЛА Лейкърс, касаеща Крис Пол


Радостта на Лос Анджелис Лейкърс от спечелването на купата за прекомерно дългия сезон 2019/20 към момента не е завършила, само че управлението на отбора би трябвало да впрегне старания по подготвянето на състава за идната акция. Според Bleacher Report, които се базират на източници от НБА, Крис Пол би желал да се завърне в Лос Анджелис, само че този път в Лейкърс.

“Крис Пол би се зарадвал да се завърне в Ел Ей, тъй като това би било сбъдната фантазия за него”, споделя член от управлението на тим от Източната конференция пред B/R. “Знам, че ЛеБрон му има вяра и съм сигурен, че той ще си пасне доста добре в Лейкърс. Изглежда като рисково деяние, само че от време на време би трябвало да правиш съществени ходове, с цел да ставаш по-добър. Уориърс ще бъдат по-добри идващия сезон, Клипърс евентуално също ще се подобрят, Нъгетс никога не би трябвало да бъдат отписвани… Очевидно е, че привличането на състезател като Крис Пол не би трябвало да предстои на въпрос. Не знам дали ще се случи, само че в случай че съм на мястото на Лейкърс или Леброн, незабавно бих натиснал спусъка по сделката”.

According to a league executive on the possibility of the Lakers pursuing a Chris Paul trade;

" Chris Paul would love to come back to L.A. I know it would be a dream come true for Chris...I know LeBron loves and trusts him, and he would be a good fit. "

- (Via )
— Hoop Central (@TheHoopCentral)
Един от проблемите при Пол е заплатата. 35-годишният деец, който поведе Тъндър към присъединяване в плейофите през предишния сезон, би трябвало да получи общо над $85 милиона в идващите два сезона. Заплатата му единствено за идната акция е $41 милиона, което ще накара Лейкърс да се разделят със сериозен брой от ролевите си играчи, с цел да изравнят заплатите при възможна замяна. В Ню Йорк също наблюдават обстановката със CP3. Президентът на Никс Лиън Роуз желае да притегли плеймейкъра, като най-голямото му преимущество е, че в предишното беше сътрудник на баскетболиста и взаимоотношенията сред двамата са положителни.

През миналия сезон гардът на Оклахома Сити Тъндър записа междинни индикатори от 17.6 точки, 5.0 битки и 6.7 асистенции в 70 мача от постоянния сезон. В плейофите отборът му бе покрай това да отстрани Джеймс Хардън и Хюстън Рокетс още в първия кръг, само че " ракетите " се измъкнаха в седем мача. Пол остави 21.3 точки, 7.3 битки и 5.3 асистенции в серията.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР