Радостин Василиев, който се прочу с прякора си Руди Гела

...
Радостин Василиев, който се прочу с прякора си Руди Гела
Коментари Харесай

Мацки се лепят на Руди Гела като мухи на мед

Радостин Василиев, който се прочу с прякора си Руди Гела сменя освен партийната си принадлежност, само че и любовниците си. За една  година откогато е разведен с майката на единствения си наследник политикът е сменил цели 4 любовници. Без съмнение  дамите се лепят като мухи на мед на гелосания правист.

В последно време Гела поддържа интимни връзки със секси старозагорка, която се споделя Силви Петкова. Маикюристката е следващото завладяване на депутата в любовното му тефтерче, с която се срещнал онлайн. Мадамата също е разведена и има две деца от предходна връзка.

Мацката била родом от Николаево, само че се дипломирала в УНСС, само че от известно време работела в Стара Загора в салон за разкрасяване като специалистка по маникюри.

След като юристът Василев се разведе през 2022 с някогашната си Нина Петкова бе свързван с врачанската психоложка Ралица Младенова, с която също се срещнал в обществената мрежа. С нея постоянно бяха засичани из елитните заведения в столицата, само че и на отмора в Халкидики.

Преди два месец пък Радостин бе хванат да отива в жилището на моделката Тинка Игнатска в Плевен. А преди този момент политикът-плейбой бе забелязан дружно с друга миска Жасмина Стоичкова.

Официалният брак на депутатът продължи единадесет години, само че още преди формалния бракоразвод юристът се бе изнесъл от фамилния дом, само че с Нина, която живее с някогашния Министерство на вътрешните работи началник Георги Хаджиев се грижат дружно за сина си, който е възпитаник.

Тагове: new Радостин Василев Руди Гела Любовници маникюристка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР