Радостин Василев пое на кръстоносен поход срещу кърлежите с ново

...
Радостин Василев пое на кръстоносен поход срещу кърлежите с ново
Коментари Харесай

Радостин Василев пое на кръстоносен поход срещу кърлежите с ново движение

Радостин Василев пое на кръстоносен поход против " кърлежите " с ново придвижване. Бившият състезателен министър и разколник от ИТН създаде свое „ Гражданско Движение Силна България “. Чрез него той желал да продължи „ битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни “.

В пламенна обява във Facebook той изяснява по какъв начин в качеството си на министър на младежта и спорта повел „ кръстоносен поход против кърлежите, изсмукващи ресурса на бранша и владеещи единствено и само в своя изгода спортната инфраструктура “, написа фрогнюз.бг.

Ето какво още написа Радостин Василев:

„ Гражданско Движение Силна България “ публично е реалност!

Създадох придвижването, с цел да продължим по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! Отвоюването на страната от лапите на бандитите би трябвало да продължи.

В качеството ми на министър на младежта и спорта поведох кръстоносен поход против кърлежите, изсмукващи ресурса на бранша и владеещи единствено и само в своя изгода спортната инфраструктура. Това бяха мощно доближени до някогашните ръководещи лица, които пазят заграбеното от страната със зъби и нокти. Подобно на Капитан Андреево. Осъзнавах, че тази борба ще е тежка, само че не чаках измяната на водача на партията, която ме излъчи за министър.

Знам, че ни следва най-голямата борба, която ще е тежка, а в доста случаи и неравностойна. Това към този момент не е толкоз борба на партии и идеологии, а по-скоро на положителното против злото, сред истината и лъжата. Между остарялото и прогнилото и новото, търсещо смяна.

Онова, което ми даде кураж да се изправя против мафията в България, е че съм свободен и виновен човек. Свободен от задкулисието и виновен към проблемите в сегашното и бъдещето.

Част от целите на Гражданското придвижване са следните:

➡️Пряко присъединяване на жителите в държавното ръководство и локалното самоуправление.

➡️Осъществяване на цивилен надзор за бистрота при работата на държавните и общинските институции.

➡️Упражняване на цивилен надзор върху ръководството на страната, за реализиране на бистрота в ръководството.

➡️Възстановяване на прозрачността и законността при ръководството на обществените финанси, преустановяване на порочните и незаконни практики в ръководството на страната и търсене на отговорност посредством въвеждане на настоящи механизми за надзор върху активността на държавното ръководство и локалното самоуправление.

➡️Ефективно потребление на механизмите на държавното ръководство и локалното самоуправление.

➡️Създаване и осъществяване на благоприятни условия за пълноценно развиване, обществена реализация и трудова претовареност на всички жители.

➡️Подпомагане на жителите при взаимоотношението им с институциите на Република България.

➡️Подпомагане на държавните институции за определяне върховенството на закона, отбраната на националната сигурност, правата и законните ползи на жителите и техните организации.

➡️Прозрачен и първокласен обществен спор

➡️Стремеж към социална взаимност и обществена взаимопомощ.

➡️Осигуряване на опция за ускорено икономическо развиване на обособените райони на територията на Република България.

➡️Утвърждаване на моралните, духовните и културните полезности на България, посредством блян към опазване на българската национална еднаквост и секване на негативни непознати въздействия.

➡️Премахване на корупционните практики, посредством ограничение на властови и бизнес обвързаности и поддръжка към кандидатури на политици с висок морал, висока просветителна степен и професионална подготовка.

✅Очаквайте скоро вести и детайлности за дейностите на „ Гражданското придвижване Силна България “.

Уважаеми българи, би трябвало ясно да покажем на хунтата, че в страната ни има една нова воля - волята за правдивост, отмъщение и смяна. Тя сплотява хората  към желанието за естествен и заслужен живот.

Изходът е единствено един! За да оцелеем, народът би трябвало да унищожи настоящото до момента против него корпоративно страшилище ГЕРБ - Движение за права и свободи. Това може да стане единствено с най-страшната за тях дума – ВЪЗМЕЗДИЕ.

Време е вечно да спрем грабителите на България! “.

Припомняме, че на идните парламентарни избори, които ще е проведат на 2 октомври, Радостин Василев оглавява листата на „ Проъдлжаваме Промяната “ в Габрово. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР