Радослав Росенов продължава перфектния си ход на Купа Странджа“. Носителят

...
Радослав Росенов продължава перфектния си ход на Купа Странджа“. Носителят
Коментари Харесай

Росенов вдигна зала „София“ на крака

Радослав Росенов продължава съвършения си ход на Купа „ Странджа “. Носителят на трофея в последните две издания се класира за полуфиналите в категория до 63.5 кг. Голямата ни вяра за продобиване на още една квота за Олимпийските игри в Париж реализира страховит триумф през днешния ден. Българинът подвигна зала „ София “ на крайници с представянето си против монголеца Енхтур Тегсяргал.


Росенов изигра доста мощен мач, като на няколко пъти накара феновете по трибуните да скандират бурно името му. Той взе безапелационна победа с 5:0 съдийски гласа против азиатеца и си обезпечи най-малко бронзово отличие. Така България към този момент има 7 медала от тазгодишното издание на Купа „ Странджа “. За място на край Радо ще боксира в събота против Али Хабибинеджад (Иран).

Преди това Ясен Радев откри с впечатляваща победа българското присъединяване в днешния ден на Купа „ Странджа “. Националът ни се класира за полуфиналите в категория до 54 кг и си обезпечи най-малко бронзово отличие в юбилейното 75-то издание на шампионата. Европейският вицешампион за мъже до 22 години не остави късмет на алжиреца Халил Литим.

Радев взе чист триумф с 5:0 съдийски гласа, откакто сподели предимство в хода на целия дуел. Той впечатли и с доста положителната си отбрана по пътя към следващата си победа в зала „ София “. Така Ясен обезпечи шести орден за България от тазгодишното издание на Купа „ Странджа “. За място на край на следващия ден той ще се изправи против двукратния европейски първенец и троент медалист от международни шампионати Билал Бенама (Франция). /БГНЕС /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР