Радина и Петър бяха една от най-силните двойки в изпитанията

...
Радина и Петър бяха една от най-силните двойки в изпитанията
Коментари Харесай

Той беше против брака, но аз исках да съм принцеса: историята на Радина и Петър от Един за друг

Радина и Петър бяха една от най-силните двойки в тестванията в тазгодишния сезон на " Един за различен ", само че за жалост демонстрираха, че и първите могат да се трансфорат в последни. Те водеха в генералното класиране, само че им беше задоволително да бъдат подложени единствено на едно гласоподаване за елиминации, с цел да съберат багажа си и да се сбогуват с вилата на любовта. 

Краят на приключението " Един за различен " обаче е не е мотив за съжаления, тъй като приключенията за тях са просто метод на живот.  Радина и Петър са професионални приключенци и единствено един бърз обзор на техния Instagram профил може да ви потвърди това с красиви фрагменти от далечни и екзотични дестинации. 

Оказва се обаче, че и целият им взаимен живот е едно премеждие изпълнено със случайности и обрати. Петър се влюбил в Радина още преди да имат първата си среща и един общ другар направил по този начин, че те през днешния ден да са семейство. 

Бях я забелязал и си споделих: „ Това момиче е моето момиче “. Докато заспивах, си я пресъздадох и сънувах. Оказа се, че мой другар има Фейсбук профила ѝ и ми го даде. Писах ѝ и по този начин стартира нашето другарство “, разказва Петър в предаването " На кафе ".

И по този начин след една 4 часова среща Радина и Петър осъзнали, че са основани един за различен. Заживели дружно след към 10 дни. 

Въпреки мощните си усеща Петър имал огромни запаси към брака и решението да се ожени му се коствало ненужно. Радина обаче имала друго мнение. 

„ Той ме залъгваше, че е доста срещу брака. Но аз желаех да съм принцеса и да си имам сватбения ден. И всичко да е като в приказките “ , споделя тя. 
                             

За благополучие това тяхно разграничение не повлияло на връзката им, тъй като Петър в един миг видял нещата с други очи. 

„ Веднъж някой ми сподели, че няма нищо по-мъжко от това един мъж да поеме отговорност за фамилията си и да предложи брак. Така че дамата да усеща сигурност. И един ден, когато имате дете да не се тормози, че ще си хванеш куфарите и ще си тръгнеш. Това не важи за всички, несъмнено. Не споделям, че всички би трябвало да се женят. Но на мен този човек ми повлия. Разбира се, че можеш да живееш на фамилни начала, само че моят случай беше друг. "  – споделя той.

Петър, който е човек на действието, бързо купува пръстен, организира страхотно пътешестване до Дубай и взема решение да ѝ предложи брак там. Но все не намирал достатъчно сантиментален миг. " В последна сметка се озовахме на танцуващите фонтани, пред Бурж Халифа, бяхме се усамотили на тераса на мостчето. Имаше страхотна музика, беше доста сантиментално и въздействащо. Когато извадих пръстена, тя ме съсече с въпрос: „ Този пръстен да не е дървен! “ , споделя Петър занимателната преживелица.
                             

„ Беше доста мрачно и се бях примирила, че няма да се женим. И по този начин унищожих момента! Но пръстенът се оказа същински и аз одобрих. Хората към нас започнаха да пляскат, да ни се радват, да ни снимат… “, добавя Радина.

Въпреки че и двамата са ценители на традициите, вземат решение, че техният специфичен ден ще бъде малко по-различен. " Той пристигна да ме вземе с мариачи и с голям букет с рози. Пяха доста хубави песни на испански и се получи вълшебно. А пък аз му бях подготвила на поднос резени от лимони, като под всяко резенче имаше изписано друго женско име. Трябваше да ги яде, до момента в който не стигне до моето име. Беше доста занимателна женитба “, споделя Радина и признава, че в тяхната връзка Петър е по-романтичният.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР