Радикални решения, колкото и крайни да изглеждат те, отговорност на

...
Радикални решения, колкото и крайни да изглеждат те, отговорност на
Коментари Харесай

Времето изтича като пясък! - Главният прокурор поиска незабавни, още по-радикални мерки

Радикални решения, колкото и крайни да наподобяват те, отговорност на страната за взимане на твърди и съответни и навременни ограничения тук и в този момент -  за това прикани основният прокурор Иван Гешев, който дружно с представители на работодатели и на адвокатурата присъства на разискването в правната комисия на Народното събрание на първото четене на оферти от ГЕРБ проектозакон за ограниченията по време на изключителното състояние, оповестено от Народното събрание на 13 март, заяви БНР.

С ограниченията се трансформират поредност от закони и се постанова мораториум върху някои от процесуалните периоди.

Още през вчерашния ден Гешев изиска по-радикални ограничения, а през днешния ден на съвещанието на правната комисия основният прокурор назова законопроекта на ръководещите „ извънредно либерален “, който през вчерашния ден може да е бил съответен, само че от през днешния ден към този момент не.

„ Времето ни изтича като пясък “,  каза Иван Гешев, като добави, че въз основа на информацията, с която разполага, към този момент не е сигурен дали времето ни не е изтекло.

Радикални решения, колкото и крайни да наподобяват те, отговорност на страната за взимане на твърди и съответни и навременни ограничения тук и в този момент -  за това прикани още обвинител номер едно.

Според него би трябвало да спрат екскурзиите в чужбина, интернационалните транспорти на хора, придвижването на хората сред градовете, а проблемите на междуградския превоз би трябвало да бъдат огледани. Обяви се и за слагането на Банско под карантина.

Освен за режим на съвсем военно състояние, основния прокурор прикани и да се провежда режим за индустриално самозадоволяване вътре в границите на страната, както към този момент се случвало в други страни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР