Радар - детектор, който е позволен за използване у нас,

...
Радар - детектор, който е позволен за използване у нас,
Коментари Харесай

Има спасение и от новите камери на КАТ

Радар - детектор, който е разрешен за потребление у нас, може да избави всеки лидер от новите супер камери на КАТ, които ще проработят за Коледа.

За разлика от триногите, новите супер устройства работят на правилото на така наречен Доплеров резултат и сигналът им се улавя от детекторите в колите, написа в. " Телеграф ".

Към момента модерните радари на Пътна полиция се тестват и до Рождество Христово се чака да стартират да наблюдават от придвижване и на място за превишена скорост, липса на " Гражданска отговорност ", търсени и оперативно забавни за Министерство на вътрешните работи коли, оповестиха от управлението на КАТ.

IT специалисти обаче настояват, че устройствата могат да се засичат от радар - детектори, защото работят на така наречен резултат на Доплер. Това значи, че антената непрестанно излъчва ВЧ сигнал с известна вълнова дължина (честотата на предаване) и го прихваща след отразяването и при съществуването на радар - детектор, той ще предизвестява водачите, че до броени секунди разстояние има възможност, в случай че са в нарушаване, да бъдат снимани и по-късно санкционирани.

В момента на пазара има над 10 модела радар-детектори на световноизвестни компании, които предизвестяват за уреди, контролиращи скоростта. Цената на детекторите е сред 120 и 450 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР