Рачков няма да води Господари на ефира в тандем с

...
Рачков няма да води Господари на ефира в тандем с
Коментари Харесай

Зуека аут от „Господарите” наесен! Рачков и Мария се събират и на малкия екран в месеците до Нова година

Рачков няма да води „ Господари на ефира ” в тандем с Васил Василев - Зуека тази есен, научи HotArena.

Традиция беше двамата да се подвизават дружно в предаването в месеците до Нова година, само че ето, че идва време за смяна. 

Все още не е ясно каква тъкмо е повода някогашният кукувец да отпадне от новия ефирен сезон. Възможно е той да е зает със фотосите на кинофилм или сериал, което да не му разрешава да работи и в шоуто за гафове. А не е изключено и продуцентът Джуди Халваджиян да е решил да направи рокада за многообразие за феновете, писа „ Уикенд “.

Преди да се раздели с предходната си жена Нина Димитрова, Васил Василев постоянно отсъстваше от „ Господари на ефира “. Семейният им спектакъл „ Кредо “ правеше дълги турнета по света, които пречеха на Зуека да се изява на екран. Чак след развода си сливналията с кротна в предаването и се бетонира като закрепостен титуляр до Димитър Рачков. С бургазлията водиха дружно и всички досегашни сезони на шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “.

„ Уикенд “ научи кой ще седне в стола на Василев през септември - като ководеща на Рачков ще се подвизава житейската му половинка Мария Игнатова. В последните няколко години красивата русокоска водеше „ Господарите “ през късна пролет и ранно лято с Румен Угрински.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР