Работниците на Автомагистрали – Черно море“ в Шумен продължават с

...
Работниците на Автомагистрали – Черно море“ в Шумен продължават с
Коментари Харесай

Работниците нот „Автомагистрали – Черно море“ ще блокират Айтоския и Ришкия проход

Работниците на „ Автомагистрали – Черно море “ в Шумен не престават с протестните си дейности на 13 април. От 11:00 до 14:00 часа те ще блокират придвижването по Айтоския и Ришкия проход, както и кръговото кръстовище на пътя Русе - Варна, при километър 1+493 в крайдунавския град.

Това оповестиха през днешния ден от пътностроителната компания.

Недоволството на служащите е поради неизплатени от страната 27,6 млн. лева за осъществен през предходната година от компанията ремонт на сектор от автомагистрала " Тракия ".

„ Беше изработен опит за решение на казуса от Народното събрание на 7 и 8 април, само че беше неодобрен от участниците в ръководещата коалиция.

Настояваме за неотложно разплащане на цялата дължима сума към нашия шеф, осигуряващ ни трайна претовареност и положително възнаграждение. Декларираме категорично, че нашите синдикални дейности нямат политически темперамент, а се борим само за опазване на трайните си работни места и почтено възнаграждение “, се показва в известието на „ Автомагистрали – Черно море “.

На 14 март от компанията оповестиха, че плануват редуциране на 70% от личния състав си, в случай че не бъдат разплатени дължимите от страната средства.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР