Работници, осигуряващи битови услуги - строители, електротехници, водопроводчици, недоволстват, че

...
Работници, осигуряващи битови услуги - строители, електротехници, водопроводчици, недоволстват, че
Коментари Харесай

Специалисти по битови услуги се оплакват от предложенията за секс вместо заплащане

Работници, осигуряващи битови услуги - строители, електротехници, водопроводчици, недоволстват, че постоянно получават оферти за секс вместо възнаграждение, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Офертата за "заплащане в натура " е третото най-често недоволство измежду заетите в тези сфери. За майсторите е най-дразнещо, когато не получават компенсация за труда си в точния момент и когато клиентите пропущат да им предложат чаша чай, съгласно резултатите от изследването на уеб страницата HaMuch.

Професионалистите недоволстват също против молбите да извършат някоя и друга спомагателна работа, като да вземем за пример да изхвърлят боклука, да поправят вредите след "майстор ", който си е "оставил ръцете ", против нереалистичните упования на клиентите, както и против изказванията им, че "работата не търпи отсрочване ".

"Предложението за възнаграждение в натура може и да звучи като сцена от нецензурен филм, само че се случва и в реалност. Говорим за несъответстваща форма на възнаграждение - множеството експерти имат благополучен фамилен живот или съществени връзки, и за обезверено държание. Ако не сте в положение да платите на занаятчия с пари, изчакайте, до момента в който това стане допустимо ", споделя представител на уеб страницата, направил изследването, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР