Работим за развитието на българския спорт, за това България да

...
Работим за развитието на българския спорт, за това България да
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Президентската институция работи за развитието на българския спорт

„ Работим за развиването на българския спорт, за това България да си върне заслужените челни места за спортни достижения. Хиляди младежи вземат участие в самодейността „ Спортувай с президента “. Убедени сме, че силата, присъща за всеки младеж, би трябвало да се употребява за спорт, а не за експанзия към другия. “ С тези думи вицепрезидентът откри Мултиевропейското състезание по таекуондо, в което ще се включат над 1200 участници от 38 страни, оповестиха от президентския прессекретариат.

„ Таекуондото не е единствено спорт, то е философия, която възпитава в полезности. Таекуондото е единение на дух, тяло и разсъдък. Изключително нужен ни е този спорт в днешния много сложен и комплициран свят “, уточни Йотова.



Вицепрезидентът поздрави президента на Българската федерация по таекуондо за дейната активност и високите упоритости. От своя страна Слави Бинев благодари за ангажираността на президентската институция към развиването на спорта.

За първи път в историята ще се състои и Пара таекуондо Гранд при, което е под егидата на Световната федерация. „ Участниците имат нечовешка воля, демонстрират, че когато ги има упоритостта и силата на човешкия дух, няма невъзможни неща “, съобщи.

На откриването участва и ръководителят на Стратегическия съвет към президента проф. Александър Маринов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР