Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Няма министър

...
Работим на пълни обороти, всичко е под контрол. Няма министър
Коментари Харесай

Служебният премиер на първото заседание: Няма заклел се министър с COVID-19

Работим на цялостни обороти, всичко е под надзор. Няма министър с доказан COVID-19. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев при откриването на първото съвещание на кабинета.

Той разгласи, че през днешния ден държавното управление ще прегледа позиции на кабинета за идни участия в съвещания в европейски формат другата седмица, и даде обещание почтена, открита и цялостна информация.

" Станала е неточност, въпросният човек е направил 3-4 проби и има извинително писмо от първата лаборатория, която е признала за грешката ", изясни министър-председателят за появилите се по-рано изказвания, че служебният транспортен министър Георги Тодоров се е заклел с позитивна проба за COVID-19.

По-рано през днешния ден се появи информация, че поради " безразсъдното решение " на Тодоров министрите от две държавни управления са станали контактни лица след вчерашната гала по предаването на властта в Министерски съвет.

Янев помоли медиите да дадат на служебния кабинет " един толеранс от към седмица, с цел да се срещнат сътрудниците с действителната картина, която ще бъде презентирана пред вас и пред българското общество ".

Към момента не е ясно какъв ще е форматът, в границите на който държавното управление ще разгласи действителното положение на България след края на ръководството на кабинета " Борисов 3 ".

Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР