Работилница за малки разказвачи с писателката Катя Антонова и актрисата

...
Работилница за малки разказвачи с писателката Катя Антонова и актрисата
Коментари Харесай

"Работилница за малки разказвачи" открива фестивала "Да поЧетем"

Работилница за дребни разказвачи " с писателката Катя Антонова и актрисата Силвия Петкова ще открие фестивала " Да поЧетем " в София. Събитието ще е на 24 май на столичния площад " Славейков ", оповестяват уредниците от организация " Imp-Аct ".

В рамките на работилницата децата ще чуят фрагменти от поредицата " Феята от захарницата ". Те ще могат да вземат участие и в основаването на групова история. По-късно същия ден ще се състоят срещи с Цветелина Цветкова и Лейди Гергана.

Във фестивалната стратегия са включени пешеходни обиколки " Кварталът на писателите ". В тях младият създател Виктор Топалов ще опише историите на някои от знаковите създатели, творили към площад " Славейков ".

Столичната библиотека също се включва в програмата с тур из литературния музей " Бележити българи ". Той показва сбирките от книги и артефакти на Симеон Радев и доктор Константин Стоилов, както и скъпи и редки старопечатни издания от фонда на библиотеката.

 Феята от захарницатаС код 10Dnevnik получавате най-малко 10% отстъпка

В следобедните часове програмата на " Да поЧетем " продължава на сцената. Културният деятел, създател и началник на фондация " Прочети София " Тодора Радева ще показа своя алманах от разкази " Едно допустимо начало ". Първото по рода си литературно отборно съревнование навън с въпроси и награди ще води Румен Иванов, описват уредниците.

Вечерната стратегия продължава с актьорите от импро спектакъл " Както ви харесва ". Финал на " Да поЧетем " ще сложи Жлъч с рап осъществяване на български стихотворения.

Аудиопроизведения ще звучат денем, като уредниците на фестивала са планували още зона за четене и базар за книги.

БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР