Работещата икономиката ще се справи с демографската криза, както и

...
Работещата икономиката ще се справи с демографската криза, както и
Коментари Харесай

Пламен Караджов и Галина Господинова: Работещата икономика ще се справи с демографската криза

Работещата стопанската система ще се оправи с демографската рецесия, както и районното развиване, с изключение на политиките в обучение и опазване на здравето.

Акцент в програмата на Българска социалистическа партия е оправянето с демографската рецесия – един от националните надпартийни проблеми, които ни тревожат същински към този момент 10 години “, сподели претендентът за депутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за Стара Загора Пламен Караджов. Караджов и Галина Господинова – претендент за 48 Народно събрание, бяха посетители в студиото на телевизия „ Загора “.

„ Надпартийна тематика е и рецесията с енергоносителите, която  касае всички българи. Трябва да се търси обединително решение, надалеч от партийните централи. Консенсус изисква и външната ни политика. Напоследък борбата по разнообразни въпроси нараства в обществото и смятам, че  и националните, и локалните проблеми, свързани с района имат нуждата от надпартийни решения “, акцентира Караджов.

По думите на претендентите 7 месеца в управление  на страната са ясно доказателство, че БСП  освен дава обещание, а и извършва казаното. „ За нас най-съществен е индивидът, той е в центъра на нашата стратегия. Като се почне от поддръжката на младите фамилии, увеличение на главните обществени разноски като майчински, детски надбавки, повдигане на минималната работна заплата на 850 лева или да стане  50% от междинната за България. Българска социалистическа партия е за повишение  доходите на българските жители. Политиката ни към родителите, респ. към учениците за безвъзмездни  учебници и медикаменти  за деца и възрастни над 75 година е част от обществения ни пакет “, съобщи Господинова.

„ Когато едно семейство припознае държавната политика за своя и усети на гърба си и поддръжката на държавното управление, и поддръжката на общината, тогава може да съгражда бъдещето си гладко и да приказваме за битка с демографската злополука “, добави социалистката.

„ Комплексът „ Марица Изток “, още една национална тематика, е  ключов обект за България и района и той  трябва да продължи да работи на цялостната си мощ, съгласуван с екологични и софтуерни модерни стандарти. Бихме приканили политиците, претендентите за 48 Народно събрание и бъдещите депутати да спрат да разясняват затварянето на „ Марица Изток “, след тази зима надали ще се приказва за Зелена договорка, виждаме какво става в Европа, отварят се въглищни централи, ние би трябвало да  говорим за развиването на нашата централа,  за притока на капитал и хора “, приканиха към зоркост по тази тематика Караджов и Господинова.

Те дефинираха казуса със опазването на здравето в Старозагорска област като изключително  предпочитана тематика за страната и обществото. По думите им Българска социалистическа партия има тактика за унищожаване статута на комерсиалните сдружения на лечебните заведения и за реформиране на системата, тъй че да стане ефикасна.

„ Обещаваме, само че и изпълняваме – на 2 октомври дано гласоподавателите да посочат в бюлетината 28 “, приканиха социалистите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР