„Мислех, че изгубих бебето си“: Шокираната майка от Уисконсин намира 1-годишно дете само в дневни грижи при получаването; Центърът затворен за неопределено време

...
Работеща майка от Уисконсин е подала сигнал в полицията, след
Коментари Харесай

Работеща майка от Уисконсин е подала сигнал в полицията, след като дневните грижи за сина й, Amazing Mays Childcare, са затворени за деня и малкото й дете е оставено само в сградата.

Кендра Джордан казва, че е оставила сина си в детския център в Милуоки в четвъртък, 10 август, следобед, преди да отиде на работната си смяна. Когато майката се върнала да вземе 1-годишното си дете Kay'vontae около 23:30 часа, бизнесът бил заключен и затворен.

Според CBS 58 синът й все още е в сградата сам и можеше да бъде чут да плаче през спукан прозорец.

„Шокиращо е, травмиращо е, стресиращо е и емоционално“, каза Джордан.

Джордан казва, че се е обадила на 911, за да види ако служители от полицейското управление в Милуоки могат да помогнат безопасно да изведат сина й от сградата и да открият собственичката, Такелия Йегер Мейс.

„Стигнахме до нея едва около 35, 45 минути след цялата ситуация дори беше започнало,” каза Джордан пред станцията.

В крайна сметка Джордан се събра отново с детето си. Цялото изпитание продължи часове, от момента, в който тя се обади в полицията, до момента, в който Кей'вонтае беше в прегръдките й.

„Толкова много мисли минаха през ума ми, защото толкова много деца изчезваха всеки ден, толкова много деца всеки ден идват починали. Просто го прегърнах и се разплаках“, обясни Джордан.

В резултат на изпитанието Джордан казва, че не се е върнала на работа и е нервна да повери детето на грижите на някой друг.< /p>

„Всеки ме насочва към детската си градина и все едно, че ако не мога да му се обадя 24/7, за да видя дали е добре, дори не искам да го поставям там, сякаш не мога денят на доверието не се интересува повече. Това беше много страшно преживяване. Например, честно казано мислех, че съм загубила бебето си“, каза Джордан.

Yegger Mays публикува коментар относно инцидента в своя Facebook.

„По време на затварящата смяна беше оставено дете в детската градина без надзор от нощна смяна“, написа отчасти тя. „Бях предупреден от лелята на детето час по-късно и в рамките на около 40 минути време за пътуване пристигнах на място, за да обединя детето с родителя му. Това е изолиран инцидент и детето не е пострадало. Като собственик и оператор на Amazing Mays Childcare, поемам отговорност за този ужасен инцидент.“

Тя също се извини.

Според уебсайта на щатската грижа за деца, това не е изолиран случай инцидент на небрежност.

Съоръжението, което трябва да бъде отворено от 5 сутринта до 23:59 ч. и услуги за деца на възраст от 4 седмици до 13 години, имаше проблеми няколко пъти тази година, преди лицензът му за работа да бъде спрян на 11 август.

Прегледът на отработените часове през седмицата на 29 май установи несъответствия в съпоставянето на персонала с класните стаи, което доведе до докладване на 20 юли.

Дневната грижа беше глобена с $2000, когато член на персонала остави три, а по-късно четири деца без надзор в зона извън класната стая на 3 юни. През това време децата си играеха с диспенсър за вода. 6-годишно дете изля гореща вода върху 10-годишно дете, причинявайки тежки изгаряния от първа и втора степен.

Те също получиха предупредително писмо на 3 март за възрастни, които не наглеждат децата.

Джордан е подал полицейски доклад и е осигурил адвокат, за да проучи какво може да се направи. След подаване на официалната жалба Amazing Mays беше спрян.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР